top of page
värdshuset-bastuträsk.jpg

Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

9 – 14
9 – 18
9 – 20
9 – 18
9 – 20
Stängt
Stängt

Håll dig uppdaterad med dagens lunch och specialerbjudanden på Värdshuset i Bastuträsk!

Följ oss

  • Facebook
  • Instagram
Anchor 1 sus Restaurang page
Dags meny

Dagens Lunch

Lunchbuffén är tillgänglig vardagar mellan kl. 11.00 och 14.00.

Vi publicerar dagens meny varje morgon på våra sociala medier. Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad!

Restaurang
Take away
Bageri

Restaurang

Oavsett om du är ute efter ett mellanmål eller en hel måltid, Bastuträsk Värdshus är öppet måndag till fredag ​​och erbjuder ett urval av handgjorda rätter med färska och hälsosamma ingredienser. Vår kock är skicklig i många härliga specialiteter, inklusive thai meny, Á la carte, bakverk, desserter, grill och pizza, den senare serveras på onsdagar och fredagar. Om du är inte hungrig så är du varmt välkommen att komma in för en trevlig fikastund eller att smaka våra drycker och snacks.  Hoppas vi ses snart!

........................

...............................

..........................................

................................

..................

(onsdag & fredag)

bageri-bastuträsk-värdshus-nybakad-bröd-bakverk-konditori

Bageri

Vår senaste passion är bakning. När kunderna kommer in i värdshuset och brödet är färskt ut ur ugnen hälsas de omedelbart av en utsökt doft av nybakat bröd som ingen kan motstå! Alla våra artiklar är handgjorda, bakade och serveras med en sida av kärlek. Brödbakning äger rum på vissa fredagar, så bli den första att veta när en bröden är klara genom att följa oss på Bastuträsk Värdshus sociala medier. 

Bakverk & Konditori

Kaffebröd, bakverk, kakor och smörgåstårta bakas på beställning. Färdiga bakelser finns också att köpa på fredagar. Standardutbudet av kaffebröd finns även under veckan (Inga garantier för att det finns tillgängligt varje dag, så se till att fånga dem!) Håll koll på sociala medier för att veta vilken bakelse som finns tillgänglig på fredagarna.

Högtider

Julbord / jultallrik
Mors dag och fars dag

Ett sällskap kan boka även under helger eller övrig kvällar.

Catering
bastutrask-vardshus-bilder-43.jpg

Catering

Vi tar med oss vår expertis till ditt hem eller evenemang, vilket ger dig friheten att njuta av högkvalitativa måltider utan att göra något. Ta reda på hur vi kan ta hand om ditt nästa evenemang, fylla ditt kylskåp med utsökta måltider eller vara värd för din nästa fest!

Beställ via mobil eller e-post utanför öppettiderna.

Vänligen gör din beställning senast 3-4 dagar innan tillfället.

BESTÄLL CATERING

Tack! Vi svarar dig snart!

bottom of page